9. MEDNARODNI SIMPOZIJ O ELEKTRONIKI V PROMETU

4. OKTOBER 2001, LJUBLJANA, Ljubljanski sejem na Gospodarskem razstavišču (posodobljeno 11.06.2001)

Spoštovani!
Ob letošnjem sejmu »Sodobna elektronika« organiziramo že deveti mednarodni simpozij o elektroniki v prometu – ISEP.

Simpozij je razdeljen v dva dela. V prvem delu bomo na plenarnem zasedanju obravnavali tri, za evropski prostor zelo aktualne teme in sicer:

Problematiko bodo z vabljenimi predavanji osvetlili iz slovenskega in iz evropskega zornega kota kompetentni domači in tuji strokovnjaki.

Drugi del simpozija je namenjen razpravam širšega kroga udeležencev na okroglih mizah o cestnem, železniškem, zračnem in pomorskem prometu, z naslednjimi usmerjenimi temami:

Prepričani smo, da so teme, ki jih poudarjamo na letošnjem simpoziju, najbolj pereče in, da je o njih potrebna široka javna razprava. Vabimo vas, da izkoristite priložnost in s svojim prispevkom vzpodbudite in usmerite razpravo na okrogli mizi ter tako prispevate k reševanju aktualnih prometnih problemov v srednji Evropi.

Zavedamo se pomena problematike za ekonomski in družbeni razvoj Slovenije in nujnosti, da se njeno poznavanje poglobi in razširi. Simpozij ISEP je že doslej k temu veliko pripomogel in želimo, da bi, v korist slovenske družbe, to nalogo opravljal tudi v prihodnje. Vaše aktivno sodelovanje je seveda pogoj za uspeh.

Ne gre le za poznavanje problematike. Morda še bolj pomembno je medsebojno poznavanje in druženje strokovnjakov, ki se z njo ukvarjajo. Tradicionalni simpozij ISEP je odlična priložnost za to. Če imate problem, ki ga želite rešiti ali če imate rešitev kakega od problemov, ki jih bomo obravnavali na okroglih mizah, prijavite svoj prispevek. Tako vabljena predavanja kot prispevki na okroglih mizah bodo objavljeni v zborniku in bodo tako trajno zabeleženi.

Navodila za pripravo prispevkov najdete v dokumentu navodila_isep.doc, kot predlogo pa uporabite isep.dot.

Rok za oddajo prispevkov je 10. 9. 2001.

Dodatne informacije lahko dobite na Elektrotehniški zvezi Slovenije, tel. 01 439 4440.

Vljudno vabljeni!

[Nazaj na prvo stran]