Uvodne besede
Domov
LTFE.org, 2002

Vabilo k sodelovanju

Simpozij je razdeljen v dva dela. Prvi dan bodo najprej na vabljenih predavanjih priznani domači in tuji strokovnjaki osvetlili nekatere najaktualnejše probleme, nato pa bo sledila razprava širšega kroga udeležencev v panelih o cestnem, železniškem, zračnem in pomorskem prometu. Drugi dan je namenjen strokovni ekskurziji.

Prepričani smo, da so teme, ki jih poudarjamo na letošnjem simpoziju, najbolj pereče in, da je o njih potrebna široka javna razprava. Vabimo vas, da izkoristite priložnost druženja in izmenjavanja mnenj ter izkušenj z drugimi strokovnjaki in, da se nam pridružite. Vaše aktivno sodelovanje je pogoj za uspeh simpozija.

Ne gre le za poznavanje problematike. Morda še bolj pomembno je medsebojno poznavanje in druženje strokovnjakov, ki se z njo ukvarjajo. Tradicionalni simpozij ISEP je odlična priložnost za to. Če imate problem, ki ga želite rešiti ali če imate rešitev kakega od problemov, ki jih bomo obravnavali v panelnih razpravah, udeležite se simpozija. Tako vabljena predavanja kot prispevki v panelnih razpravah bodo objavljeni v zborniku in bodo tako trajno zabeleženi.

Kratek povzetek prispevka, z imenom, poštnim naslovom in naslovom e-pošte avtorjev dostavite v elektronski obliki programsko-organizacijskemu odboru na e-naslov: vitel@guest.arnes.si oziroma na poštni naslov: Elektrotehniška zveza Slovenije, Dunajska 10, 1000 Ljubljana.

|Elektrotehniška zveza Slovenije| |Oblikovanje in urejanje LTFE.org|