vitel_home! uvodna beseda   lokacija delavnice   informacije   Tematika   organizacija   kontakt   Nazaj   domov vitel
11. delavnica o telekomunikacijah Dostop do telekomunikacijskih storitev 14. in 15. maj 2001, Brdo pri Kranju

Delavnica o telekomunikacijah "Dostop do telekomunikacijskih storitev"...

... bo nedvomno dogodek, ki ga ne kaže zamuditi. Kompetentni predavatelji, skrbno usklajena tematika in mnogo odprtih vprašanj na področju dostopovnih omrežij in telekomunikacij v Sloveniji so zagotovilo, da bo delavnica zanimiva in koristna za vse udeležence. Zato vas vabimo, da se delavnice udeležite. Izkoristite tudi priložnost za predčasno prijavo, ki vam omogoča popust pri plačilu kotizacije. Še vedno se lahko odločite tudi za aktivno udeležbo z referatom, ki ga boste predstavili na plakatu ali s pomočjo druge prezentacijske opreme po vašem izboru. Oglejte si vabilo in navodila za pripravo referata in plakatne predstavitve.

Vsi udeleženci delavnice prejmejo:

• zbornik z referati predavanj in predstavitev na delavnici,
  • knjigo "Tehnologija dostopovnih omrežij v informacijsko povezani družbi" avtorjev dr. Mitja Štularja, dr. Antona Umeka in dr. Sava Leonardisa, in
  • CD z referati predavanj in predstavitev, ki bo izšel po delavnici.
Izpolnjeno prijavnico pošljite najkasneje do 5. maja 2001. Prijavnico v .doc formatu dobite tukaj.

Kotizacija v višini 53.550,00 SIT (DDV je vključen) zajema stroške priprave delavnice, zbornik predavanj in plakatnih predstavitev ter gostinske storitve za dva dni (brez nočitev).

Za vse, ki bodo kotizacijo nakazali do 15.4. 2001 (datum vplačila), se prizna popust, tako da je kotizacija v tem primeru 47.600,00 SIT.

Kotizacijo nakažite na ŽIRO RAČUN Elektrotehniške zveze Slovenije 50101-678-48748. Davčna številka EZS je 89214218.

Registracija udeležencev bo v avli hotela Kokra na Brdu pri Kranju od ponedeljka 14. maja od 8. ure naprej in ves čas delavnice. Tu bodo udeleženci prejeli tudi gradiva za delavnico.
Hotelske storitve za udeležence delavnice so zagotovljene v hotelu Kokra na Brdu pri Kranju. Če želite prenočiti v hotelu Kokra, prosimo, da to označite na prijavnici za udeležbo.
Vse dodatne informacije za udeležence delavnice dobite na naslovu:
Elektrotehniška zveza Slovenije
Dunajska 10, 1000 Ljubljana
tel: 01 439 44 40, faks: 01 43 13 149,
E pošta: vitel@guest.arnes.si

Uvodna Beseda | Lokacija delavnice | Informacije
Tematika| Organizacija | Kontakt
Priprava strani LTFE, vse avtorske pravice ima LTFE in EZS, ©2001.
VITEL | Laboratorij za telekomunikacije - LTFE | Elektrotehniška zveza Slovenije - EZS